Klankbordsessies & Coaching

In een persoonlijke sessie komen we tot een gedegen analyse van de kansen en beperkingen van jehuidige gebruik en management van je IT & Data.

Je vraagt je af of je de automatisering van je bedrijf wel goed op orde hebt, en of je wel voldoendegebruikt maakt van nieuwe mogelijkheden. Ook vraag je af of je wel al de waarde haalt uit al de datadie je zelf beschikbaar hebt, of die op internet te vinden is. Het is de hoogste tijd voor een helderestrategie.

Veel vragen, weinig antwoorden. Bij de accountant kun je er niet mee terecht. En ook niet bij de webbouwers om de hoek. En als je een duur adviesbedrijf overweegt, of 1 van de grote IT consultancy bedrijven, dan wil je al niet verder.Denk dan eens aan een Klankbordsessie met een ervaren IT manager van de Basta Group. De BastaGroup heeft toegang tot een groep zeer ervaren IT managers, en levert haar IT Management diensten al vanaf 2004.

Bespreek je IT & Data situatie en aanpak met 1 van onze ervaren IT managers en merk wat voornieuwe richting, ideeën en energie dat geeft!

We spreken af op een locatie waar we uitgebreid en ongestoord kunnen praten over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de automatisering bij je organisatie. Als je ons vooraf wat informatie kan sturen over je bedrijf en je IT situatie (en eventuele uitdagingen), dan is dat welkom – en anders nemen we de situatie ter plekke door. We kunnen vele kanten uit, afhankelijk ook van waar je interesse en uitdagingen liggen. Je bent zelf eigenaar van deze sessie, dit is je eigen tijd. Dus je kunt ons uithoren, je kunt om advies vragen, je kunt om een mening vragen, je kunt een brainstorm over de strategie opzetten of je kunt je plan uittesten. We kunnen context bespreken, uitkomsten, strategie, methoden, support – zo ver als je wilt gaan.

Dat kan 1 op 1 maar kan ook samen met andere leden van het management team. Ter plekke, ochtend- middag- of avond, doen we strategische analyses, brainstormen we over oplossingsroutes en kansen voor betere inzet van IT & Data. Wij geven onze eerlijke mening over de bestaande IT inzet en de bestaande IT processen.

De klankbordsessie wordt u aangeboden voor een vaste prijs van 650 Euro ex BTW.